Selecteer een pagina

Mansystems Mendix Academy

Mijn bedrijf zoekt Mendix experts
Waarom kiezen voor ons?
kennis uitbreiden

Mendix kennis in jouw organisatie uitbouwen.

Je werkt met het Rapid App Development platform van Mendix en wilt Mendix kennis in jouw organisatie verankeren en uitbouwen.

Je zoekt Mendix talent dat snel inzetbaar is, maar ook past in jouw organisatie. Je hebt geen tijd of mensen beschikbaar voor ondersteuning of begeleiding, maar je wilt wel dat het talent direct professioneel bijdraagt.

Hoe doe je dat? Dat doen wij voor jou.

dna

Kandidaten met het juiste DNA.

De talenten die wij voordragen zijn getoetst op jullie DNA en gaan door een aantal strenge kwalificatieronden. Als er een overtuigende match is treedt het talent bij jou in dienst en start het leer- en werktraject bij de Mansystems Academy.

talent

Snel ervaren en inzetbaar talent.

Binnen een half jaar heb jij een Mendix expert. En ook tijdens de opleiding voeren de talenten al praktijkopdrachten uit in jouw organisatie. Wij ontwikkelen de technische en de cognitieve vaardigheden die nodig zijn in een combinatie van leren en werken in jouw organisatie.

Mendix experts

Minimale belasting voor jouw organisatie.

Wij recruiten en testen toekomstige Mendix talenten voor jullie.  Daarna trainen en begeleiden onze senior Mendix experts jouw talenten. Daar hebben zij namelijk ervaring in. Tijdens de eerste 6 weken leren jouw talenten bij de Mansystems Academy alle ins en outs van het Mendix platform en voeren daarna praktijkopdrachten uit in jouw organisatie begeleid door onze senior Mendix experts.

We vertellen je graag meer

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.