Selecteer een pagina

Mansystems Mendix Academy

Laat je personeel omscholen tot Mendix experts
Waarom kiezen voor ons?
personeel omscholen

Je bent overgestapt naar Mendix

Je bent overgestapt op het Rapid Application Development platform van Mendix en je wilt dat jouw IT-experts worden omgeschoold naar Mendix experts.

Dat kan bij de Mansystems Academy. De Mansystems Academy is de derde pilaar van het Mansystems Software House. Als partner van Mendix implementeren wij al jaren projecten en hebben wij vooruitstrevende applicaties als ATS en APM voor het Mendix platform ontwikkeld. Onze senior experts zijn alles al een keer tegengekomen.

Wij leiden nu ook Mendix experts op, dus bel of mail ons en wij zorgen ervoor dat jouw IT-consultants ook Mendix experts worden.

omscholen

Personeel omscholen tot Mendix expert

Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers de juiste Mendix kennis krijgen. Via een intakegesprek testen we de kandidaten. 6 weken interne opleiding bij Mansystems garanderen dat jouw medewerker daarna direct kan gaan bouwen in jouw bedrijf. Maar wel met intensieve begeleiding van onze senior experts.

werk

Het werk moet gewoon doorgaan

Een opleiding is noodzakelijk, daar kunnen we niet onderuit. Maar jouw medewerkers gaan daarna wel direct bouwen. En het begeleiden dat doen wij. In het begin zeer intensief, vier dagen per week. Afhankelijk van de persoon wordt de begeleiding gefaseerd afgebouwd.

leren

Begeleid leren in jouw organisatie

Niets is zo waardevol als een medewerker die in jouw organisatie verder kan ontwikkelen. Maar dat neemt tijd en mankracht weg bij je bestaande operatie. Laat ons het doen. Wij leveren de kennis en begeleiding die nodig is om jouw medewerker Mendix expert te laten worden met minimale belasting voor jouw organisatie.

We vertellen je graag meer

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.