Selecteer een pagina

Mansystems Mendix Academy

Ik wil me ontwikkelen tot Mendix expert
Waarom kiezen voor ons?
ontwikkelen tot mendix expert

Je bent opgeleid in de IT en wilt graag applicaties bouwen.

Je wilt leren, maar ook een baan. En je wilt de daarvoor gevraagde ervaring opdoen: je wilt je ontwikkelen tot Mendix expert.

De Mansystems Academy selecteert Mendix talenten voor opdrachtgevers. Wij leiden op en verzorgen de begeleiding bij de werk- en leertrajecten in hun organisatie.

Bel of mail ons (link) als je meer wilt weten over ons programma.

talent

Hoe herkennen wij een Mendix talent?

We willen eerst weten of het bouwen op het Mendix platform jou ligt en dus is het bouwen van een Mendix applicatie onderdeel van onze selectieprocedure. Ook testen we via online testen je werkstijl en leervermogen.

Als er een match is tussen jou en onze opdrachtgever word je in dienst genomen bij de opdrachtgever. Het leer- en werktraject volg je via ons.

leertraject

Leer- en werktraject?

Je volgt zeven weken training bij Mansystems. Het Mansystems Software House is al jaren een senior partner van Mendix en het platform kent geen geheimen meer voor onze senior experts. Dan begint je werk- en leertraject bij je werkgever. Onze senior Mendix experts begeleiden jou in een gefaseerd traject, waarbij je afwisselend dagen leert en dagen werkt en je via praktijkopdrachten werkervaring opdoet.

mendix community

Welkom bij de Mendix Community!!

Na een jaar ben je niet alleen een ervaren en professioneel Mendix expert, maar ook een ervaren werknemer.

vacature

UNIEKE KANS

Ons Mendix Traineeship in de booming FinTech sector bij Credit Exchange Financial Solutions in hartje Rotterdam. Lees de vacature!

We vertellen je graag meer

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.